SHOWROOM

BEZOEK ONZE
WINKEL IN LEIDEN

Nieuwe Rijn 24.
Leiden, 2312 JD

INFORMATIE

VEELGESTELDE VRAGEN

Uw bestelling wordt door onze eigen ervaren bezorgers geleverd en geplaatst.

De precieze datum van de levering van uw product(en) hangt af van de levertijd van het product, dit staat uiteraard vermeld in de beschrijvingen. Wél kunt u een datum prikken (afhankelijk van de levertijd) in onze online agenda, ook kunt u daar het gewenste tijdstip van levering aanpassen.

In veel gevallen kunt u uw bestelling veranderen, dit hangt in sommige gevallen af van de voorraad en besteltijden. Wij raden u aan de veranderingen zo snel mogelijk aan te geven, én verzoeken u dit telefonisch te doen voor een snelle afhandeling.

In dit geval kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Fielddesign.nl

Ja dat kan, dit kan uitsluitend binnen de 14 dagen bedenk termijn. Uw volledige aankoopbedrag zal worden teruggestort.

Wij storten uw geld terug óf ruilen uw product om als uitsluitend aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • U informeert ons binnen de bedenktijd van 2 weken met een e-mail waarin het bestelnummer en een korte reden van retourzending vermeld staan.
  • De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin deze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal én met alle bij geleverde accessoires.

Nee, de kosten van retourzendingen zijn voor de consument. Wél snappen wij dat het in sommige gevallen een moeilijke onderneming is om een groot pakket terug te sturen, in zulke gevallen kunt u contact met ons opnemen en kunnen we zoeken naar een gepaste oplossing.

De geretourneerde producten worden ná terugkomst nagekeken in ons magazijn, zodra deze zijn goed gekeurd krijgt u van ons bericht en zal u binnen 14 dagen uw geld teruggestort krijgen.

Eventuele kosten (schade óf missende onderdelen) zullen in mindering worden gebracht.

Telefoon:

 Tel: 071-5134671

Mail: