Over onze winkel.

Bentveld interieur is een meubelzaak met een specialisatie in design, u vindt bij ons een breed assortiment merken uit de design wereld waaronder Vitra, Artifort, Leolux én het Nederlandse merk Design On Stock.

Ruim 60 jaar geleden besloot Jan Bentveld (88 jaar) een meubelzaak in het hart van de stad Leiden te beginnen, dit zou later ”Bentveld interieur” heten. Anno 2021 bestaat de winkel nog steeds en staat zij nog steeds op zijn originele locatie, de winkel is intussen een begrip geworden. Inmiddels wordt de winkel gerund door de zoon van Jan ”Hanno Bentveld”.

Bentveld Interieur is niet zomaar een woonwinkel. Wij bieden een grote collectie topmerken op het gebied van modern interieur en stoffering. Ons assortiment is zeer uitgebreid: in de showroom vindt u onder andere zit- en eetkamermeubels, karpetten, raambekleding, meubelstoffen en allerlei soorten verlichting. Ook voor sfeervolle woonaccessoires kunt u uiteraard bij ons terecht.

Jan & Lies Bentveld

Als toonaangevende designwinkel vinden wij het belangrijk om de nieuwste ontwikkelingen op woongebied te volgen en in te spelen op de laatste trends.

Daarnaast onderscheidt Bentveld Interieur zich door persoonlijk interieuradvies. Onze kracht ligt in het bedenken van creatieve en functionele oplossingen voor het interieur van woonhuizen en kantoren. Soms is een kleine verandering in materiaal of kleur al voldoende om een ruimte een andere uitstraling te geven. Wilt u inspiratie opdoen? Loop gerust eens binnen of neem een kijkje in onze portfolio.

Wij adviseren en leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Is uw bedrijf toe aan een nieuw interieur of een andere uitstraling? Bekijk de portfolio met diverse voorbeelden op het gebied van kantoorinrichting. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag!

Wij veranderen uw fantasie in realiteit.

Bent u toe aan een compleet nieuw interieur óf een enkel meubelstuk dat naar uw wensen op maat gemaakt wordt? U bent van harte welkom in onze showroom, daar helpen we u graag verder op weg. Voor zowel particuliere projecten als B2B projecten kunt u bij ons terecht.

Bel voor een afspraak naar onze winkel: 071 513 46 71

Nog niet overtuigd? Bekijk onze projecten!

Ontmoet ons Team

‘Bentveld Interieur’ heeft alléén de beste mensen in dienst met een hoog niveau van kennis én expertise in zijn/haar vakgebied, dit wordt vertaald in onze prachtige woon én b2b-ontwerpen. Deze expertise én oog voor detail zullen ook worden geïmplementeerd in de wensen van bezoekers van onze online webshop.

Hanno Bentveld

Eigenaar

Anil

Monteur

Frederique

Interieur-ontwerpster

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in interieur-advies óf heeft u een vraag over een van onze producten? Tel: 071-5134671