Field-design is de online winkel van Bentveld Interieur.

Ons bedrijf en de historie.

Een bedrijf met een lange geschiedenis, een zee aan expertise én een grote loyaliteit naar haar klanten.

Over onze winkel.

Bentveld interieur is een meubelzaak met een specialisatie in design, u vindt bij ons een breed assortiment merken uit de design wereld waaronder Vitra, Leolux én het Nederlandse merk Design On Stock.

Bentveld Interieur is niet zomaar een woonwinkel. Wij bieden een grote collectie topmerken op het gebied van modern interieur en stoffering. Ons assortiment is zeer uitgebreid: in de showroom vindt u onder andere zit- en eetkamermeubels, karpetten, raambekleding, meubelstoffen en allerlei soorten verlichting. Ook voor sfeervolle woonaccessoires kunt u uiteraard bij ons terecht.

Als toonaangevende designwinkel vinden wij het belangrijk om de nieuwste ontwikkelingen op woongebied te volgen en in te spelen op de laatste trends.

Daarnaast onderscheidt Bentveld Interieur zich door persoonlijk interieuradvies. Onze kracht ligt in het bedenken van creatieve en functionele oplossingen voor het interieur van woonhuizen en kantoren. Soms is een kleine verandering in materiaal of kleur al voldoende om een ruimte een andere uitstraling te geven. Wilt u inspiratie opdoen? Loop gerust eens binnen of neem een kijkje in onze portfolio.

Wij adviseren en leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Is uw bedrijf toe aan een nieuw interieur of een andere uitstraling? Bekijk de portfolio met diverse voorbeelden op het gebied van kantoorinrichting. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag!

Wij veranderen uw fantasie in realiteit.

Ruim 60 jaar geleden besloot Jan Bentveld (88 jaar) een meubelzaak in het hart van de stad Leiden te beginnen, dit zou later ”Bentveld interieur” heten. Anno 2021 bestaat de winkel nog steeds en staat zij nog steeds op zijn originele locatie, de zaak is intussen een begrip geworden. Inmiddels wordt de zaak gerund door de zoon van Jan ”Hanno Bentveld” (54)  én maken zijn zoons Jan Pieter (24) én Boudewijn (25) aanstalten het bedrijf op een dag over te nemen.

Ontmoet ons Team

‘Bentveld Interieur’ heeft alléén de beste mensen in dienst met een hoog niveau van kennis én expertise in zijn/haar vakgebied, dit wordt vertaald in onze prachtige woon én b2b-ontwerpen. Deze expertise én oog voor detail zullen ook worden geïmplementeerd in de wensen van bezoekers van onze online webshop.

Hanno Bentveld

Eigenaar

Paulian

Ontwerpster

Anil

Monteur

Frederique

Ontwerpster

Rimke

Ontwerpster

Feline

All round medewerker

Heeft u een opmerking óf vraag?

We zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 

STUUR ONS EEN BERICHT.

  CONTACT INFORMATIE

  Nieuwe Rijn 24

  2312 JD Leiden

  Nederland

  Tel: 071-513 46 71

  • 06-115 242 16

  Bent u particulier of een bedrijf en heeft u vragen over producten óf interesse in offertes? Mail dan gerust naar een van bovenstaande mail adressen en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.